29. dubna 2017

Skořicová ovesná kaše

Na tuhle kaši toho vlastně moc nepotřebujete. V hlavní roli jsou tady ovesné vločky a rostlinné mléko. Tyhle dvě suroviny mám doma většinou v zásobě a pokud ne, mléko jde skvěle nahradit vodou. Pak už jen stačí přidat oblíbené ovoce, semínka, kokos, skořici.....


POTŘEBUJEME:    250 ml rýžového mléka + 250 ml vody
                                 11 lžic ovesných vloček
                                 1 banán
                                 lžička skořice
                                 lžíce lněného semínka
                                 2 lžíce oříškového másla či zdravější nutelly
                                 2 lžíce kokosu
                                 maliny
                                 semínka






1. Pokud chci mít ovesné vločky, co nejrychleji uvařené opražím je krátce na pánvi a zaliju mlékem a     vodou a nechám je chvilinku vařit
2. Poté už stačí přidat na ochucení skořici, oříškové máslo a půl rozmačkaného banánu
3. Nakonec vždy přidávám kokos a lněné semínko
4. Na ozdobení jsem nakrájela zbytek banánu, posypala kaši malinama a semínky

s láskou Dominika 









Žádné komentáře:

Okomentovat